Pig - HD

Pig – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
Robin “Rob” Feld, karısı ve ortağı olan Lori’nin on beş yıl önce ölümünün arkasından, Portland’da yaşayan eski bir şef ve münzevi bir yer mantarı toplayıcısı olarak hayatına devam eder. Değerli yiyecek arama domuzunu kullanarak Oregon ormanlarının derinliklerinde yer mantarı avlar. Domuzuyla birlikte bulduğu yer mantarlarını genç, deneyimsiz bir satıcı olan Amir’e satmaya başlar. Bir gece Rob, domuzunu çalan kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrar.
Türkçe altyazısı ve 4k film atarında sizlere sunduğumuz Pig filminin devamında; Başka bir yerel yer mantarı avcısının suçlu olduğundan şüphelendiği bir grup bağımlıyı bulmasına yardım eden Amir’e ulaşır. Domuza sahip olmadıklarını iddia ediyorlardır, ancak onlardan alan kişinin Portland şehir merkezinde yaşadığını söylerler. Rob ve Amir, bir yeraltı dövüş çetesine sızarlar ve burada Rob’un domuzunun nerede olduğuna dair başka bir ipucu bulmayı başarırlar.
Ertesi sabah, Amir kendisine ve Rob’a kahvaltı hazırlar ve bir şef olarak ona olan hayranlığını dile getirir. Amir’in ebeveynlerinin evliliği mutsuzdu, ancak Amir, yıllar önce annesi intihar etmeden önce, Rob’un restoranında bir akşam yemeğinden sonra ebeveynlerinin en mutlu oldukları anı hatırlıyordur. Dövüş çemberindeki liderliğini takip eden Rob, Amir’den popüler ve modaya uygun bir restoran olan Eurydice’de rezervasyon yaptırmasını ister. Bu sırada Rob, Lori ile birlikte yaşadığı evi ziyaret eder.
Eurydice’de, Rob, Rob’un restoranında eski bir şef olan baş aşçı Derrick ile bir görüşme talep eder. Derrick’i, her zaman işletmek istediği bar yerine çağdaş bir restoran açtığı için eleştirdikten sonra, Derrick, Amir’in varlıklı babası Darius’un, Amir’in varlığı hakkında kendisine bilgi verdikten sonra öğrendiği domuzunun çalınmasının arkasında olduğunu itiraf eder.
Rob, Darius’la evinde yüzleşmeden önce Amir’le olan ortaklığını öfkeyle sona erdirir. Darius, domuz karşılığında ona 25.000 dolar vaat etmektedir. Amir, aslında hayatta olan ve komada olan annesini ziyaret edip intihar girişiminin başarısız olduğunu ima ettikten sonra, Rob’u, Darius’un evinden almaya gider. Rob, Amir’e yer mantarı avlamak için aslında domuzuna ihtiyacı olmadığını, ancak onun arkadaşlığını takdir ettiğini itiraf ediyor. Daha sonra Amir’den domuzunu başka bir şekilde geri almasına yardım etmesini ister. 2 hafta önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Pig – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: