Yıldızlararası - Interstellar

Yıldızlararası – Interstellar

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
Yıldızlararası – Interstellar filminde, dünyanın felaketlere boğulduğu ve su ve kaynakların yok olmak üzere olduğu bir dönemde teknik becerileri ve yetenekleri oldukça iyi olan Cooper, mısır tarlalarında çiftçilik yaparak yaşamını sürdürmektedir. Bütün amacı yok olmanın eşiğinde olan dünyada iki çocuğuna güven ve emniyet içinde bir yaşam sağlayabilmektir.
Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, daha 10 yaşında olan kızı Murph insanı hayretlere düşüren bir zekaya ve altıncı his yeteneğine sahiptir. Geride bıraktığı bilim insanı kariyerini özleyen Cooper’un karşısına geri çevrilmesi oldukça güç bir teklif çıkar. Cooper bu teklifi bir fırsattan ziyade bir görev gibi benimsemiştir. Çünkü Cooper başta ailesinin, sonra da tüm insanlığın emniyetini ve hayatta kalmalarını istemektedir. Bu görevi kabul etmek onun için çok zor bir karar olsa da insanlık adına büyük bir görevin yapılması gerektiği gerçeği onu sorumlu ve mecbur hissettirecek, ekibini toplayıp uzayın sınırsız derinliklerine dalması için harekete geçirecektir.
Filmin senaryosu Christopher Nolan’ın ve Jonathan Nolan tarafından kaleme alınmıştır. Yönetmenliğini üstlendiği filmin yıldız oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow ve Michael Caine gibi isimler de yer almaktadır. Klasik Bilim-kurgunun yanı sıra dram sahneleri de içeren film, Fizikçi Kip S. Thorne’un evrendeki ‘Solucan Delikleri’ teorisinden ilham alan bir hikayeye sahip.
Dilerseniz 1080p Full HD kalitede, dilerseniz de 4k görüntü kalitesiyle izleyebileceğiniz Türkçe adı Yıldızlararası ve İngilizce adı Interstellar olan 2014 yapımı bu filmi en yüksek görüntü kalitesiyle sizlere sunuyoruz. Yıldızlararası – Interstellar film izle.
Full HD film izlesene iyi seyirler diler. 1 gün önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Yıldızlararası – Interstellar Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: