American Mobster: Retribution

American Mobster: Retribution

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
American Mobster Retribution (2021 yapım aksiyon filmi olan bu yapımın yazarı Ninı Cimino ve başrol koltuğunda ise Gregory Hatanaka oturuyor. Filmin oyuncu kadrosu ise Nino Cimino, Chris Spinelli, Elliot Woods, James Menditto, Jason Toler ve Sal Landi’den oluşuyor. Çok geniş kadroya sahip bu yapım, günümüzde geçen bir İtalyan mafyasını ele alıyor. Kendisini aile mirasına bırakmış ve evlenmeyip her gün farklı kızlarla takılan başrolümüz Nick, Miami’de restoran ve bar işleten bir İtalyan’dır. İtalyan mafya hikâyelerinden alışık olduğumuz olaylar olan, çok zengin, etrafı çok geniş, eğlenceli ve birbirine sadık adamlardan oluşan mafyalarda her zaman bir tane bozuk birisi çıkar.
Sitemizde 4k film izle sayfamızın yanında Türkçe altyazılı sayfamızda da kendisine yer edinen American Mobster Retribution filminde; Nick bir gazino açmak ister, aynı zamanda tam o sıralarda ikinci babası olarak gördüğü adamı işten çıkartmak isteyen bir kayıt şirketi vardır. Başkan ile konuşmaya gidip gazinoyu açmaya izin almaya çalışan Nick, başkanın ırkçı sözlerine ve davranışlarına maruz kalır. Yanında avukatının olmasından dolayı olay çıkarmayan Nick, başkan ile atıştıktan sonra arkasına bakarak kayıt şirketinin yolunu tutar. Kayıt şirketinde Marcus ile konuşup arkadaşının anlaşmasını tekrardan imzalamasını ve onun babasına çok yardım ettiğini dile getiren Nick, hiç de beklediği bir manzara ile karşılaşmaz. Marcus, Nick’i geri çevirir ve kontratını yenilemez. Marcus’a her türlü imkânı sunan Nick, son kez de çıkarken tekrar düşünmesini söyler.
Nick barda çalışan bir kıza gerçekten âşık olur ve onunla takılmaya başlar. Aile işlerinde de her zaman olduğu gibi bir kişi o sınırı geçer ve âşık olur. Aşık olduğu kızı daha öncesinden sarhoş olduğu için kavga çıkarıp aşağılayan Lou, artık İtalyan mafyası ile ilişiği kesilir ve gönderilir. Zaten Başkan ile arası bozuk olan Nick, bir de içlerinden birisinin o tarafa geçmesinden dolayı çok zayıf bir noktaya düşer. Artık bir hamle yapmak ve bu işlerde daha fazla kişinin canının yanmamasını isteyen Nick, Marcus’u tuzağa düşürür ve kulübünü elinden almaya çalışır. Bolca aksiyon sahnesine ve mafya sahnesini izlediğimiz bu yapımda Nick gerçekten istediği ortamı bulabilecek mi? Yoksa eski hayatı olan aile mirası mafya işinde mi takılı kalacak? 3 hafta önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

American Mobster: Retribution Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: