The Misfits - HD

The Misfits – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
2021 yılı Amerikan yapım, aksiyon, macera ve gerilim yapımı olan The Misfits Türkçe adıyla Uyumsuzlar filminin yazarları Robery Henny ve Kurt Wimmer’dir. Yönetmen koltuğunda ise birçok aksiyon filmlerinde tanıdığımız Renny Harlin oturuyor. Başrollerini eski rapçi Nick Cannon, Pierce Brosnan, Jamie Chung ve Harmonie Corfield oluşturuyor. Hikâye en yüksek derecedeki hapishanelerden kaçabilen uluslararası derecede uzman bir hırsızın, hapishaneden kaçmasıyla birlikte başlıyor. Bizim profesyonel hırsızımız, ileride ekibi olacağı ama o an aklına dahi gelmediği prensin saatlerinden, birkaçını çaldığı için, prens ile içli dışlı oluyor.
Prens, Pace’i ekibin diğerleri ile tanıştırmaya götürüyor ve bu sırada tabi ki Pace’i yakalamaya çalışan polisleri de atlatması gerekiyor. Ekip ile buluşup ekibin dediği hapishaneden altın çalma planlarını dinledikten sonra, bu planı imkânsız bulan Pace, ekibe girmek istemez. Ama Pace için önemli olan şey, onun kaçtığı hapishanenin sahibinin karısı ile yatmış olmasıdır ve bu da onu dar ağacına koyuyor direk. Gittikleri otelde, tekrardan eski alışkanlığı olan hırsızlığa dönerken, yaptığı numarayı bir kişi yemiyor. Pes edip geri dönerken, kendisinin yaptığı numaranın aynısını yapan birisini görüyor ve gözlerine inanamıyor. O numarayı sadece kendisinin eğittiği kişi bilebilirdi ve o bilen kişi de kendi öz kızıydı.
Kızıyla, karısından ayrıldıktan sonra pek görüşemeyen Pace, kızıyla hasret giderdikten sonra kızının özel bir toplantıya gitmesiyle birlikte görüşmeleri son bulur. Ekip ile buluşup, son kez ekip ile konuşup kendi isteklerini dile getirir. Ekip çalınacak bir altının olmadığını sadece oradaki terörü durdurmak için yapılan bir gözdağı vermenin olduğunu söyler Pace’e. Pace durum bu ise çalışamayacağını söyler. Ama son bir umut, yukarı merdivenlerden inen kızından gelir. Kızı gideceği toplantının bu olduğunu ve herkesi kendisinin topladığını söyler. Pace kızı için bu anlaşmayı kabul edip kızıyla yılların ardından daha yakın olabilir ama Pace gerçekten eski yaptıklarına geri dönecek mi? Yoksa kızı da olsa eski hayatını tamamen bırakacak mı? Kızı Hope, babası olsun olmasın oradaki çocuklara yardım edecek mi? Bolca heyecana maruz kalacağınız ve 4k film izle ile Türkçe altyazılı film modlarıyla sizlere sunacağımız yapım size orta doğuyu daha yakından tanıtıyor! 2 ay önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

The Misfits – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: