Gaia - HD

Gaia – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
İlginç konusu ve bir o kadar da ilginç işleniş tarzı ile hızlı bir şekilde dikkatleri üzerine çeken Gaia isimli drama, fantezi ve korku öğeleri ile bezenmiş olan film Gabi adında bir orman korucusunun başına gelen tuhaf olayları fantastik bir dille ele almaktadır.
Sitemizde 4k film ve tam olarak kusursuz çevirisi ile sizlerle olacak olan bu korku filminde; Gabi sık ormanlarla çevrili ve sürekli izlenen ancak halka açık olmayan bir ormanda koruculuk görevi yapmaktadır. İşini ciddiye alan ve sürekli ormanda neler olup bittiğini anlamaya çalışan Gabi yine günlerden bir gün patronu Winston ile ormandaki kameraların durumu öğrenmek için kano ile keşfe çıkar.
Bu sefer yanında bir tane de drone getiren Gabi robotu ormanın sık ağaçlık bölgelerine yollar ancak bir an da robot devre dışı kalır. Bunun üzerine ne olup bittiğini anlamak isteyen Gabi patronuna onu o konumda bırakmasını ve kendisiyle bir sonraki vadide buluşacağını söyler. Pek istemse de patronu Winston onu orada robotu geri alması için bırakır ve diğer kameraların peşine kendisi gider.
Ormanda robotu aramak için ilerleyen Gabi bir an da insan yapımı bir tuzağa yakalanır ve ayağını sakatlar. Patronuna yardım için ulaşamayan Gabi yavaş yavaş kendisine bir sığınak aramak için ormanın derinliklerine gider. Ormanda küçük bir kulübe bulan Gabi kendini odadaki samandan bozma yatağa atar ve öylece bayılır. Çok geçmeden içeriye üzerleri çamurla kaplı iki adamın hışımla girmesi üzerine irkilerek uyanan Gabi başta onların kendisine zarar vereceklerini düşünse de olaylar bu şekilde gelişmez çünkü içeri giren adamlardan bir tanesi bir bilim insanıdır. Acaba Gabi ne tür bir belanın içine istemeden de olsa girmiştir? En başta sakatlanmasına neden olan tuzağı kimler kurmuştur? Gabi ve bu iki adam arasında ne tür bir ilişki gelişecektir? Gabi yeniden şehir hayatına yani evine geri dönebilecek midir? Yoksa Gabi için hayat bu iki adamın içeri girmesiyle zaten son bulmuş mudur? 2 hafta önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Gaia – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: