Counting Bullets

Counting Bullets

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
2021 yapım batı tarzı ve aksiyon filmi olan bu yapımda yazar John Marrs’dır. Ayrıca yazarlığı Travis Milss’de paylaşırken, filmin yönetmenliğini sadece Travis Mills yapıyor. Hikâyemizin başrolleri, Travis Mills, William Carr, John Marrs ve Wayne Lundy’dir. Hikâyemiz geleneksel bir western filmi gibi bar kavgalarından dolayı küsmüş iki kişinin barışmasına doğru ilerleyen bir hikâye şeklinde başlıyor. Teğmen olan Lowe, eline eski bir düşmanını aramak için bir şans geçtiğini düşünürken, ona verilen görev rütbesine çok düşük gibidir. Buna karşı gelse de görevi alan Teğmen, çok soru sorduğu gerekçesiyle, amiri tarafından konu orada kapatılır.
4k filmi olarak da izleyebileceğiniz ve Türkçe altyazısı ile sizlerle olacak filmde, birkaç rahibeye eşlik etmeye doğru gidilen bir devriyede sadece kendisi ile birlikte 6 kişi vardır takımda. Bunlardan birisi dün gece olay yaşadığı ve bütün adamları önünde Lowe’u aşağılayan, eski baş çavuş Whitlock vardır. İlk başta kendisini küçük düşüren sarhoş bir askeri yanında istemeyen Lowe, onun rütbesinin düşürüldüğü haberi ile birlikte içine bir rahatlama gelir. Lowe, sarhoş asker Whitlock’u bir yerde bulur ve ona gerekli talimatları bilip bilmediğini sorar ve ayrıca en önemli kuralı olan görev sırasında yanına asla ve asla alkol almamasını söyler. Bu kural Lowe için adeta dün geceki olaydan sonra namus meselesi haline gelmiştir.
Devriyeye 1 izci, 2 süvari, 2 çavuş ve 1 teğmen olarak devam eden ekibimiz, belli bir süre sonra bir mağarada, cesetler ile karşılaşırlar. Cesetlerin rahibelere ait olduğunu doğruladıktan sonra bunu yapanın ya apaçiler, ya Komançiler, ya da Geronime dedikleri Lowe’un eski düşmanı olabilir diye düşünürler. İlk iki durumda işlerinin gerçekten zor olması dışında pek sorunları yoktur. Adam sayısı olarak azlar ve erzakları sadece 5 günlüktür. Apaçilerin bir kaçı tarafından bir dağa sıkıştırılan ekibimiz, hisara mesaj göndermesi için bir süvariyi geri hisara yollarlar. Tabi ki eğer ekibimiz şanslı ise o süvari hisara gidip destek getirene kadar hayatta kalabilirler. Veya o adam hisara giderken Apaçiler tarafından öldürülmezse…

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Counting Bullets Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: