Attraction to Paris

Attraction to Paris

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
2021 yapım olan Attraction to Paris, yapımcısının Jesus del Cerro ve yazarlarının Irmgard Pegan, Jesus del Cerro ve Julie Thompson olduğu aksiyon, suç ve gerilim filmidir. Heather adında genç üniversite öğrencisi kafasını boşaltmak için babasının ölümünden sonra Avrupa’ya tatile gider. Yemek yemek için masa bulamadıktan sonra tek başına oturan kızın yanına gidip oturmak için izin ister. Kız ve arkadaşları ile tanıştıktan sonra zengin olduklarını ve para yediklerini anlar. Heather ne her ne kadar beladan uzak durmak istese de tanıştığı kişiler, gece hayatlarına uyuşturucuya ve alkole düşkün çocuklardır.
Olivier, Heather’i kendi apartmanına, yanındaki arkadaşları ile birlikte yapacağı partiye davet eder. İlk başta çok tereddüt eden Heather, sonunda ikna olur ve ne olacak ki diyerek yola çıkarlar. Çok şık bir apartmanda kalan Olivier, Heather’ın ilgisini çeker. Gece hayatını tam anlamıyla yaşadıktan sonra eve dönen ekibimiz, binaya girişte garip tipli bir adam ile karşılaşır. Bu adamdan kıllanan ekip sorun çıkmasın diye özür dileyerek devam ederler. Gecenin sonlarına doğru çatıdaki havuza giden gürültülü grup, eve girerken karşılaştıkları adamın sinirini bir nevi bozarlar. Karşılaştıkları adam ise bir terör örgütü ağına üye ve o örgütün liderinin abisidir.
Gece çok yorulduktan sonra herkes uyumaya gider. Sabah olduktan sonra Pierre ve Heather kahve almak için mutfağa gider ve Pierre sigarasını yakmak isterken Heather dışarıda içmesini ister. Kahvesini dışarı getirmesini söyleyen Pierre dışarı doğru yol alır. Balkona doğru giderken, karşı apartmanın kapısının açık olduğunu görür ve merak edip içeri girer. Girdiği daire sabah karşılaştıkları adamın dairesidir ve Pierre hayatının hatasını belki o an yapmış olabilir. Adam Pierre’yi görür ve onu gördüğü bomba yüzünden öldürür. Pierre’ye kahvesini götürmeye giden Heather, Pierre’yi yerde kanlar içinde görür ve adamın saldırısına uğrar. Şans eseri adamı öldüren Heather, arkadaşlarının onu bulması ile birlikte, suç örgütü tarafından aranma macerasına başlar. Acaba Heather ve arkadaşları suç örgütü tarafından yakalanacaklar mı? Polis’e haber verecekler mi? Polis Heather ve arkadaşlarını koruyabilecek mi? Bolca aksiyon sahnesinin olduğu bu yapımda heyecanı iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Attraction to Paris Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: