Gold Digger Killer - HD

Gold Digger Killer – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
Robin Hays tarafından yönetilen, Donald Martin ve Margaux Froley tarafından kaleme alınan Gold Digger Killer bir suç ve dram filmidir. Julie Benz, Eli Gabay, Roan Curtis, Justine Warrington ve Georgia Bradner filmin ana karakterlerini canlandırmıştır.
Türkçe altyazılı ve 4k olarak sunduğumuz ve gerçek bir hikâyeye dayanan filmde, multimilyoner Steven Beard (Eli Gabay), emekli bir tv kanalı yöneticisi, Celeste’ye (Julie Benz) âşık olur, Celeste ona Austin, Teksas’taki yerel bir kulüpte her gece kokteylini sunan çekici bir garsondur. Gerçek olayda 1995’te, 70 yaşındaki dul adam, genç kızların annesiyle evlenir ve Celeste’ye hayatında gördüğünden çok daha iyi bir ev, araba, mücevher ve tasarım kıyafetleri vermiştir. Ama Celeste için bu yeterli değildir. Depresyon için bir akıl sağlığı tesisine kabul edildikten sonra Celeste, hasta arkadaşı Tracey Tarlton’la (Justine Warrington) tanışır ve onu baştan çıkarır ve onunla birlikte olabilmelerinin tek yolunun Steven’ı öldürmek olduğuna ikna eder.
Celeste garson olarak çalışmaktadır ve eşi yakınlarda ölmüş olan Steve Beard’ı büyüler. Onunla randevuya gitmek için işten erken çıkar. Birkaç ay sonra Celeste’den kızları Jennifer ve Kristina’nın yanına taşınmasını ister. Celeste, insanların onun hızlı ilişkisine tepeden bakacağından endişelenir, bu yüzden ona ev yöneticisi olarak bir iş vermeyi teklif eder. Celeste taşındıktan sonra bir şok yaşar. Steve ona evlilik teklif eder. Düğünde Sam’in kızı Becky, Celeste hakkında dilini tutamaz. Ancak Celeste, Becky’ye geri adım atmasını söyler çünkü Celeste bir evlilik sözleşmesi imzalamıştır. Steve aşkını kanıtlamak için Jennifer ve Kristina’yı evlat edinir. Emekli Steve’in karısının parayı ve kıyafetleri sevdiğini görmesi uzun sürmez. Ona çok para harcamayı bırakmasını ya da boşanma davası açacağını söylediğinde Celeste panikler ve intihar etmekle tehdit eder. Steve, boşanmayla ilgili tüm konuşmaları askıya alır ve Celeste’i akıl hastanesine yatırır. Orada, aşkta şanssız, zihinsel olarak dengesiz bir kadın olan Tracey ile tanışır.
Kadınlar tedavileri bittikten sonra da devam eden romantik bir ilişkiye başlarlar. Zaman geçtikçe Celeste, Tracey’e, Steve’in ona kötü davrandığını, ancak evlilik sözleşmesi nedeniyle ayrılamayacağını söyler. Boşanırlarsa hiçbir şey almayacaktır ama ölürse neredeyse tüm mal varlığını alacaktır. Maskeli bir davetsiz misafirin Steve’in yatak odasına girmesi ve onu midesinden vurması uzun sürmez. Steve yardım için 911’i arar. Hastanede Celeste onlara kocasına kimin zarar vereceğini bilmediğini söyler. Ama Kristina, Tracey’nin yaptığını düşünmektedir. 2 hafta önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Gold Digger Killer – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: