Rightful - HD

Rightful – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
Blackstock Boneyard, diğer ismi ile “Rightful”, yönetmen koltuğunda Andre Alfa’nın oturduğu, senaryosunun ise Stephen George tarafından yazıldığı, başrollerinde Aspen Kennedy Wilson, Terry Miliam, Ashley Whelan, Britanny Lucio, David Jite, Aubree Storm, Sara Morgan, Laura Flannery gibi oyuncuların yer aldığı, bir korku ve gerilim filmidir.
Türkçe altyazılı film izle sürümünü sizlere özel hazır ettiğimiz filmde; Sıradan bir şehirli hayatı sürmekte olan Lyndsy, zaten hiçbir zaman takdir görmediği, sürekli bir şeyleri yanlış yaptığı için azarlandığı işinden kovulur. Her ne kadar işini sevmiyor ve orada çalışmak istemiyor olsa da hayatını nasıl devam ettirebileceğini ve kirasını ödemek gibi temel şeylerin altından nasıl kalkacağını düşünecek bir haldedir. Bir an önce yeni bir iş bulup ayaklarının üzerinde durmaya yeniden devam etmelidir.
İş aradığı bu dönemde ise daha önce hiç adını duymadığı bir adam tarafından gizemli bir telefon araması alır. Telefonda adam, Lyndsy’e, Blackstock isimli bir kasabadan aramakta olan bir avukat olduğunu, akrabalarından birinin vefatı sonucu zamanında ona kalmış olan topraklar ile ilgili evrak ve para işinin olduğunu, bir an önce kasabaya gelmesi gerektiğini söyler. Başta bu aramanın nereden geldiğini ve gerçek bile olup olmadığı ile ilgili şüpheler duyan Lyndsy, yine de merakına yenik düşer ve ekonomik açıdan zor bir durumda olduğu için kasabaya gitmeye sonunda karar verir.
Gideceği sırada ise en yakın üç yakın arkadaşı, onu buraya yalnız başına göndermenin pek doğru olmayacağını düşünerek ona yolculuk boyunca eşlik etmeye karar verirler. Kasabaya gidecekler ve işlerini hallettikten sonra beraber geri döneceklerdir. Üç yakın arkadaş kasabaya varırlar, sonrasında avukat Lyndsy ve arkadaşlarını bulur. Avukat Roger, toprakların bölüştürüldüğü diğer mirasçılardan birinin ofisine gidip meseleyi kendisine açıklayacağını söyler. Bunu kabul eden Lyndsy, diğer mirasçı olan kasabanın ünlü yargıcı CJ’in ofisine avukat eşliğinde gider.
Ofise vardığında öğrenir ki daha önce adını bile duymadığı atalarından biri olan Anna Davis adlı bir kadına belli bir miktar arazi kalmıştır. Ve Blackstock kasabasına gelerek bir şube daha açmak isteyen büyük bir şirket araziyi satın almayı düşünüyordur. Arazi, avukat, yargıç ve Lyndsy arasında eşit bir şekilde bölünmüştür, Lyndsy’nin imzası ile de satışa çıkarılacaktır ve Lyndsy yüklü bir miktar para alacaktır.
Lyndsy doğal olarak elindeki sebeplerden de ötürü bu teklifi kabul etmek ister, ancak her şey çok hızlı geliştiğinden dolayı biraz düşünmek için zaman ister. Kasabada yaptığı geziden sonra ise Lyndsy, anlaşmayı anında kabul etmemesinin neden çok iyi bir fikir olduğunu görecektir. 2 ay önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Rightful – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: