Blood Born - HD

Blood Born – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
1080p Full HD veya 720p hd film izle ve tabi 4k film izle seçenekleriyle sitemizde yer alan Blood Born filminin yönetmeni ve yazarı Reed Shusterman’dır. Başrolde ise Rosie Moss, Melanie Haynes, Antoine Perry ve Laurine Price yer alıyor.
Bebek sahibi olamayan kısır bir çift. (Rosie Moss) Makayla ve (Antoine Haynes) Eric. İkili bebek sahibi olmak için birçok yol denedi, öyle ki her şeyi denediklerini düşünüyorlardı. Bu durum onların ilişkisine ve kendilerine zarar verdiğinden dolayı terapi grubuna gidiyorlardı. Terapi grubuyla en azından konuşarak da olsa biraz rahatlayıp duygularını boşaltmayı öğrendiler. Terapi sayesinde artık birbirlerine karşı kırıcı da olmuyorlardı. Eric sürekli tedavi görmesi için Makayla’nın üzerine gidiyordu. Tedaviler hem pahalı olduğundan hem de sonuç vermediğinden Makayla artık yorulmuştu ama Eric yine de her fırsatta ısrar ediyordu.
Makayla bir gün arkadaşı (Laurine Price) Cherise ile bahçede tuvallerine resimler çizerken Cherise, kuzeni Susan’dan bahsettiğinde Makayla duyduklarına inanamadı. Susan’ın mucizevî bir şekilde hamile kalması onu çok şaşırtmıştı. İnanmamakta ısrarcıydı. Cherise, Susan’ın numarasını Makayla’ya verdi ve konuşmalarını istedi. Makayla kendini hazır hissettiği zaman onu aradı. Susan da onun arayabileceğini biliyordu. Konuştular ama Makayla hala inanamıyordu. Susan ona yardım eden Kurum’dan bahsetti ve Makayla ve Eric’e de yardım edebileceklerini söyledi. Onunla ilgilenen kadının iletişim bilgilerini verdi.
Makayla ve Eric bu kadını evlerine çağırmaya karar verdi. Kadın onlara süreçten bahsetti. Daha sonrasında düşünüp karar verdiler, bir bebek istiyorlardı ve eğer mümkünse denemekten zarar gelmezdi. Kadın hemen Makayla ve Eric için diyetler hazırladı. Bir süre onlarla yaşayacaktı böylece yanlış bir şey olmayacak ve her şey kontrol altında olacaktı. Ayrıca her gece de doktor gelip Makayla’yı ve bebeği kontrol edecekti. Fakat acaba her şeyi kontrol altına alabilmesi mümkün müydü? Cherise, kuzeni Susan’ın evine gittiğinde Susan’ın davranışları çok değişikti. Kuruma güvenmemesi gerektiğini, bebeğini kanla beslediğini ve çok aç olduğunu söyledi. 911’i aradı ama gelenler polis ya da sağlık görevlisi değildi bundan emindi. Cherise o gece orada kalmaya karar verdi. Diğer günün sabahı uyandığında ikisini de ölü olarak buldu ve gördükleriyle birlikte Makayla ve Eric’in evine gitti. Ne diyecekti? Acaba ona inanacaklar mıydı? Eric ve Makayla’ya zamanında yetişememiş olabilir miydi? 2 hafta önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Blood Born – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: