Cannibal Troll - HD

Cannibal Troll – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
Scott Jeffrey ve Rebecca Matthews tarafından yönetilmiş olan Cannibal Troll bir korku filmidir. Filmin senaryosu yönetmen Scott Jeffrey tarafından kaleme alınmıştır. Georgina Jane, Faith Kiggundu, Zuza Tehanu, Nicole Nabi ve Barbara Dabson’un ana karakterlerini canlandırdığı filmde bir grup kadın hafta sonu kamp yapmaya giderler. Kamp yapmaya gittikleri ormanda bir efsane olduğu sanılan trolle karşılaşırlar.
Türkçe altyazılı ve 1080p film izle seçeneklerinde sunulan filmin giriş sahnesinde bir odada zorla tutuldukları belli olan bir kadın ve bir erkek bulunmaktadır. Adam ellerini bağlayan ipten kurtulup kadını da çözer ancak kaçtıkları sırada ne olduğu anlaşılmayan bir yaratık ikisini de tekrar yakalar.
Ava, Lizzy, Yara, Casey ve Keily liseden beri arkadaştır. İçlerinden birinin düğünü yaklaştığı için bunu kutlamaya karar verirler ve kamp yapmaya giderler. Bu sırada Ava, Casey’e karşı duygular beslemektedir ve onun evlendiğini görmek onun için zor olmaya başlamıştır.
Kamp yapmak için eskiden gittikleri ormanı seçerler ve eski günlerdeki gibi bir kısmı çadırları kurarken bir kısmı da yakacak odun toplamaya gider. Ormanda dolaşırken eskiden olduğundan farklı olduğunu fark ederler ancak güzel olduğu için buradan gitmek de istemezler. Biraz dolaştıktan sonra eskiden orada olmayan bir kilise görürler. Kilisenin rahibi onlara hemen gitmelerini söyler.
Rahip kızlara derhal ormanı terk etmelerini yoksa ormanda dolaşan şeyin onları yakalayacağını söyler. Kızlar adamın sadece ihtiyar bir pislik olduğunu düşünürler ve söylediklerine aldırış etmezler. Kamp alanına geri dönüp diğerlerine yaşadıklarını anlattıktan sonra çadırlarına geçerler.
Sabah olduğunda yürüyüşe çıkmaya karar verirler ve haritalarına göre yakınlarda bir yerlerde gün batımını izleyebilecekleri bir uçurum bulunmaktadır. Kampçılar oraya doğru yürüdükleri sırada ağaçların arasında bir yaratık onları izlemektedir. Yürüyüşleri sırasında bir kulübe görürler ve içeriye bakmaya karar verirler. Kulübenin içerisinden gelen iğrenç kokuyu fark ettikleri anda filmin giriş sahnesinde görülen kadın ortaya çıkar. Kadının anlattığına göre bir trol onları yakalamış ve adamı öldürüp kadını bir köle olarak kullanmaya başlamıştır. Durumu anlayan kadınlar bir an önce kaçmaya karar verir ancak trol onlardan daha hızlı ve daha güçlüdür. 2 hafta önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Cannibal Troll – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: