Mumya - The Mummy - HD

Mumya – The Mummy – HD

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
The Mummy 9 Haziran 2017’de Sinemalarda!
Sonunda Tom Cruise’u bir Mumya filminde izleyebileceğiz. Tanrılar ve canavarların dünyasına hoş geldiniz! Universal Pictures, söz verdiği gibi The Mummy yani Mumya filminin çekimlerini tamamladı ve tam fragmanını da sonunda yayınladı. Fragmandan filmi izlendiğinde ilk anlaşılan Tom Cruise’un bizlere film boyunca aksiyon ve macera yaşatacağı. Bu yüzden Mumya filminin Brendan Fraser versiyonuna hiç benzemediğini daha şimdiden anlayabiliyoruz. Eğer Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini henüz izlemediyseniz burada hd izleme fırsatınız var. Ancak bu yeni Mumya filminde Tom Cruise sayesinde The Mummy filmine çok daha başka bir gözle bakacağımız kesin.
The Mummy Filminin Konusuna Gelince….
The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.…‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde güvenle saklandığı sanılan ve eski bir prensese ait olan bir mezar bulunur. Bu eski prensesin (Sofia Boutella, Kingsman: The Secret Service ve Star Trek Beyond’dan) elinden ona söz verilen her şey adaletsiz bir şekilde alınmıştır. Ancak prenses günümüzde yeniden uyanır ve kötülüğünü de bu milenyuma ve tüm insanlığa yaymaya çalışır. ‘’Orta Doğunun kumlarından, Londra’nın gizli yeraltı labirentlerine The Mummy filmi izleyicilerine Tanrılar ve canavarlar hakkında şaşırtıcı bir heyecan ve hayal dünyasını sarsıcı bir hikâye sunuyor. Buna rağmen hala farkı anlayamadım dediyseniz hemen açıklayalım, Mumya filmini izlediğinizde sizde ünlü uyanan ve günümüzde uyanan mumyamızın her zaman olduğu gibi bir erkek değil de, bir kadın olduğunu anlayacaksınız!
Muhteşem Bir Oyuncu Kadrosu….
Evet, bu filmi diğer Mumya filmlerinden farklı kılan bir diğer özellik de filmin muhteşem oyuncu kadrosu. Elbette en başta Tom Cruise ve ona eşlik edenler Annabelle Wallis (yakında yayınlanacak Kral Arthur filminden) Jurassic World filminden tanıdığımız Jake Johnson, American Crime Story: The People V. O.J. Simpson’dan tanıdığımız Courtney B. Vance ve tabi herkesin çok iyi tanıdığı ve Gladiator filmi ile Oscar alan oyuncu Russell Crowe Mumya filminde bizlerin karşısına çıkacak olan oyunculardan.Yönetmen Ve Yapımcılardan Söz Etmek Gerekirse….The Mummy filminin yönetmen ve yapımcısı Alex Kurtzman ve diğer büyük yapımcısı ise Chris Morgan. Chris Morgan bildiğiniz üzere son 5-6 yıldır en büyük filmlere yapımcı olmakla nam salmış durumda. Morgan ve Kurtzman Transformers, Star Trek ve Mission: Impossible seri filmlerine çoktan imzalarını atmış durumdalar. Morgan ayrıca gelecek olan Fast & Furious Saga filminde de kendi imzasını belli edecek. Tabi bu sırada Mumya Üçlemesinin yapımcısı Sean Daniel’in, Kurtzman ve Morgan ile birlikte olduğunu söylemeden edemeyiz. Fast & Furious Saga filmi demişken filmin buradan hd izleme seçeneği ile sunulacağını da söylemeden edemeyeceğiz.
The Mummy Ne Zaman Vizyona Girecek Derseniz….
Vizyona dahi henüz girmeden tüm dünyada çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Mumya filminden beklentilerin de o denli büyük olduğunu söylemekte fayda var. Çünkü sadece devasa oyuncu kadrosu değil, filmin konusu ve filmin çekimlerinde kullanılan mekanlar da o denli değişik ve etkileyici. The Mummy filmi 2017 yılında en çok konuşulan filmler arasına kesinlikle girecek gibi duruyor. Film hala sinemalardayken full hd film kalitesinde filmi buradan izleme fırsatı yakalayacaksınız. Heyecanla izleyicilerini bekleyen bu muhteşem film 9 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek. 1 yıl önce

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Mumya – The Mummy – HD Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: